Ansøgning som Supporter på Netstationen

Skrevet d. 24. november 2013 kl. 22:33
Opdatering:

Der er nu lukket for ansøgninger.


Kære brugere på Netstationen

Nu har vores kære chat atter lukket dørene op, og der er travlhed overalt i Højhuset. Dette betyder at redaktionen har super travlt. Derfor har vi valgt, at lancerer det gamle ”Supporter” koncept således at noget af presset kan blive lettet fra superbrugernes skuldre. Disse kommende supportere vil i samarbejde med Viceværten stå for en stor del af den support, der bliver ydet på chatten.

Support konceptet går i bund og grund ud på, at yde den bedst mulige support til brugerne på Netstationen. Dette foregår ved at være online og aktiv på chatten.
For at kunne ansøge til jobbet som supporter skal du kunne opfylde en række krav. Du skal først og fremmest minimum være fyldt 18 år, kunne flydende dansk og være behjælpelig hos brugerne til hver dag. Du skal kunne håndtere problemer af flere forskellige arter og ikke mindst holde hovedet koldt i pressede situationer.
Det er vigtigt, når man ansøger som supporter, at man er indforstået med, at stillingen vil være et totalt farvel til al normal omgang med det, som du kender Netstationen som. Det er vigtigt at omgås brugerne i hverdagen og tale med dem, men alt hvad der hedder handel af ting, monetter osv., samt deltagelse i brugernes ’magtspil’ i dagligdagen er helt udelukket for en supporter. Supporteren skal være den modne, professionelle type, der er parat til at komme med gode idéer til chatten og fokusere 100% på at hjælpe Højhusets brugere til en nemmere hverdag.

Er du denne type og har du kvalifikationer, kan du indsende en ansøgning til redaktionen igennem ticket-systemet, hvor du beskriver, hvorfor vi netop skal vælge dig.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Netstationens redaktion