Netstationen lukker på ubestemt tid.

Skrevet d. 1. februar 2016 kl. 22:09
Vi har i samråd med Testhouse bestemt os for, at tiden er til at lukke chatten ned, for istedet at fokusere på et nyt og mere holdtbart produkt.

Måden chatten bliver brugt på er ikke længere fornuftig. Vi vil arbejde på en løsning der igen kan sætte noget liv i chatten og som sørge for at folk igen bliver en aktiv del af Netstationen, fremfor blot en tavs avatar.

Derfor vil vi i løbet af fredag d. 5. februar 2016 lukke al aktivitet ned og herefter gå igang med arbejdet med at skabe en ny og forbedret chat som er bedre gearet til fremtiden.

De første tanker er på tegnebrættet og flere vil utvivlsomt komme til løbende, derfor kan vi heller ikke på nuværende tidspunkt kommentere yderligere på tidsrammen, andet end at vi forventer at holde lukket i et halvt til et helt år.

Vores data vil blive bibeholdt og du mister derfor ikke eventuelle ting, timer, etc., men vi forbeholder os dog retten til at ændre på måden der gøres brug af disse og/eller grafiske ændringer i disse. VIP vil blive sat på bero i lukningsperioden og vil derfor kunne bruges igen, når vi åbner op.

Følg med her og på Facebook, hvor vi vil melde ud, så snart vi nærmer os en åbning igen.