Nyansættelse!

Skrevet d. 26. september 2016 kl. 20:31
Som I alle nok har bemærket, har vi den seneste tid været på jagt efter en person, som kan stå for events på Netstationen efter, at Pelis desværre måtte forlade holdet.

Hovedfokus har været at finde en person, som vi kunne vide os sikre på, ville levere en god præstation og sørge for, at der jævnligt kommer nye og spændende tiltag til jer brugere.

Vi har været mange ansøgninger, kandidater og samtaler igennem, og vi er endt på ikke mindre end to ansættelser, hvor begge er gamle kendinge.

Byd velkommen til David (Arkitekten). Hans rolle vil udelukkende være at stå for at skabe nye events til jer. han vil derfor hverken beskæftige sig med support, konkurrencer eller styring af chatten.

Byd også velkommen til Mar (Ingeniøren), som vil hjælpe på den grafiske front både til events og til butikkerne. Han vil ligeledes kun fokusere på sin grafiske opgave og ikke tage sig af generelle supportsager.

De er blevet valgt, da det er to erfarne herrer, som tidligere har været en stor del af Netstationens superbrugerteam, og er derfor godt inde i samtlige af de systemer, som anvendes til at holde chatten kørende. Dette vil sikre os og jer, at det stykke arbejde, der bliver gjort er professionelt og i overensstemmelse med vores personlige standarder til chatten. Samtidig vil deres kendskab til systemet sikre os andre Superbrugere mere tid til vores egentlige arbejdsopgaver, da vi undgår en krævende og til dels langsommelig oplæring af hele eventsystemet til en ny Superbruger. Det betyder også, at nye events kan blive stablet på benene hurtigst muligt.

Vi tror fuldt og fast på, at dette er det bedste hold, der kan stilles, og vi ser meget frem til at komme godt i gang, så vi kan skabe nogle fede events, der kan aktivere jer brugere.

Disse nyansættelser betyder, at flere Superbrugere kan vende tilbage til at gøre det, som de egentligt er ansat til fremfor at fokusere på andre områder. Det vil uden tvivl blive til glæde for alle.