Superbruger-teamet takker af.

Skrevet d. 7. marts 2017 kl. 15:18
- Når nok er nok

At blive Superbruger på Netstationen har været et barndomsdrøm for mange af det gamle højhus’ brugere. At have en så stor hobby som sit arbejde, må jo alt andet end lige være alt hvad man kan ønske sig. At tjene sin løn på at chatte dagen lang kan jo slet ikke betragtes som et arbejde.

Men at chatte med andre brugere er bare en meget lille del af det. Der er mange ting i det at være Superbruger. Mange opgaver. Mange ting der skal gøres. Mange bolde der skal holdes i luften. Mange deadlines der skal nås.

Support-tickets der skal besvares. Tøj, ting og rum der skal designes. Konkurrencer der skal opfindes. Tekster der skal skrives. Events og missioner der skal arrangeres. Nye funktionaliteter der skal programmeres.

Og så er der også lige det, at der slet ingen løn er at hente. Under de nuværende ejere har der endda været deciderede udgifter forbundet med det at være Superbruger, da det fx er krævet at man tilkøber ekstra services til sin internetopkobling af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi har alle arbejdet hårdt på opgaven med at skabe en god chat for Netstationens brugere. Skabt en masse nye ting. Arbejdet på en helt ny og forbedret chat. Dette har vi gjort af lyst.

Men når den lyst ikke er at spore hos ejerne, som sidder og skummer fløden af arbejdet, så daler begejstringen så småt. Når der er udgifter forbundet med at lave frivilligt arbejde - selvom nogen sidder og tjener penge på det frivillige arbejde i den anden ende. Når ejerne negligerer de meget få arbejdsopgaver de har i forbindelse med chatten, så som at sørge for at betale regningerne, så chatten holdes online. Så er det tid til handling.

Derfor gik vi til Testhouse med et ønske om at købe Netstationen, således chatten kunne drives af folk med en egentligt interesse i projektet fremfor folk som kun er interesseret i indtægterne.

Vi afgav et, efter vores mening, rimeligt tilbud som de ikke ønskede at gøre brug af. Og da vi ikke føler, at vi længere kan stå inde for ejernes måde at håndtere dette projekt på, kan vi heller ikke længere fortsætte i de vante roller.

Vi har derfor kollektivt aftalt at, at vi fratræder vores roller på chatten.
Hvad vi kaster os ud i af nye eventyr må tiden vise. Hvad chatten går i møde kan vi kun gisne om.

Vi vil gerne sige jer tak for de mange gode år. Vi håber I har hygget jer, trods de uoverensstemmelser der nu engang har været ;)

Tak for nu,
Kiiru, Joker, Ingeniøren, Arkitekten, Mikkel, Nicki & Faust.