Mønte Hans og hans mønter er opdateret

Skrevet d. 9. marts 2021 kl. 22:00

Som du sikkert allerede har opdaget, så er der kommet en ny opdatering til udseendet ovenover chatten, som vist på billedet herunder:

Den skarpe bruger har sikkert også allerede set, at der nu står ”Mønter”. Disse mønter er de gamle Aktivitetsmønter man fik via forskellige missioner, præmier og Lykkekasser.

Det hele er en del af fremtiden på Netstationen. På Netstationen er vi nødt til, at forny os og forsøge, at følge med tiden. Det er selvfølgelig en stor opgave og noget af en omvæltning, ikke kun for Jer brugere, men i særdeleshed også for os på redaktionen.

Hvad er meningen?

Det er ingen hemmelighed, at der arbejdes på en ny version af Netstationen og også her vil mønter være væk i sin fysiske skikkelse. Derfor er mønterne nu lavet om til sin helt egen møntfod i stil med monetter. Konceptet omkring mønterne er virkelig bøvlet at forstå, så derfor mente vi, at det var på tide at opdatere mønterne med henblik på den nye version. Det vil dermed også sige, at der fremover heller ikke vil blive nulstillet mønter hver måned, samt at konkurrencen, hvor man kan aflevere sine mønter og på den måde deltage i en lodtrækning, helt udgår.

Den nye shop

De eftertragtede mønter kunne bruges på botten ”Mønte Hans” og nogle af de få funktioner Mønte Hans tilbød var køb af ting og sager. Det kunne meget hurtigt tage pusten, at finde rundt i de missioner der var på ham, for f.eks. ved at lede efter en bestemt mission. Derfor har Mønte Hans nu fået sin egen shop i samme stil som de andre butikker på Netstationen. Shoppen finder du på skiltet ved siden af ham i Centeret. I Mønteshoppen vil du finde et bredt udvalg af ting, som Mønte Hans igennem tiden har solgt via sine missioner. Denne shop vil blive opdateret med nyt indhold, dog ikke på bestemte datoer.

Hvordan erhverver man sig mønterne nu?

Der er ingen forskel på måden du får mønterne. Du kan stadig én gang dagligt besøge Mønte Hans på hans sædvanlige plads i Centeret og få din velfortjente mønt. Du kan selvfølgelig også stadig, få mønter i form af de gamle missioner, hvor mønter var en præmie for at gennemfører, via spil og konkurrencer.

Der er dog et lille men. Lykkekasserne er endnu ikke opdateret til at kunne give den nye form for mønter. Man vil her fortsat modtage den gamle "fysiske" mønt. Du kan dog via missionerne på Mønte Hans, bytte din gamle mønte om til en af de nye mønter.

Vi håber I vil tage godt imod denne ændring, som vil forenkle mønterne både for jer, men også for os på redaktionen.
Har du en kommentar eller forslag til ændringer, ris og ros, så hører vi gerne fra dig.