NS Awards 2021 - Tak for et godt event!

Skrevet d. 24. februar 2021 kl. 20:00

I år skulle bare være endnu bedre. Der skulle mere kød på, og det kom der i den grad. I samarbejde med superbruger teamet, blev der i planlagt et 6 timers langt streaming event, med hovedfokus på Award show. Der blev sammensat et program, hvor quizzes, bingo og smidning, var nogle af de hyggelige ting man kunne boldere sig i.

Inden "Showtime", var det næsten som om, at det bare ikke måtte starte. Netstationen havde en rigtig skidt start, med teknik der drillede, og en chat der var pokkers langsom. Mentorerne og Vicevært var heldigvis ikke sådan lige at slå ud. Der var blevet lovet et show, så selvfølgelig skulle der være show.

Det hele gik i gang planmæssigt, og Jowblobs og Gajol, blev kastet ud på livestream. Det var ikke helt uden sommerfugle i maven, men efter lidt tid, åbnede de sig op og brillerede. Tjener, var i denne omgang vores allesammen nummer ”pige” til de to omgange af aftens bingo. Han var heller ikke uden sommerfugle og også her blev det hele rigtig godt. Alt i alt var det en rigtig god aften, med masser af grin, hygge og præmier!

Da Netstationens mentorer er dem som havde planlagt og udført det store arbejde, skal de selvfølgelig også have muligheden for at komme med en kommentar for aftens event.
- Mentorholdet vil gerne takke jer brugere for den positive opbakning vi har modtaget. Eventet gik over al forventning, vi er virkelig glade for opbakningen, som vi har fået gennem eventet I skal have et stort tak, det havde ikke været muligt uden jer. Vi er rigtigt glade for den feedback I har givet os Det har været et brag af en fest, og vi er åbne overfor endnu én i fremtiden!

I kan se hele aftens stream på vores YouTube kanal, samt nogle små klip, der også er blevet taget i aftens løb.

Vi på Netstationens redaktion, vil rigtig gerne takke Jer alle som deltog i dette års NS Awards 2021. I var super gode, og bidrog med en masse glæde og godt humør. Tusind tak! Vi vil helt sikkert overveje endnu et show igen til næste år. – Mon der er nogen der forsvarer titlerne igen til næste år? Vi må se tiden an.