Ny forside til Netstationen

Skrevet d. 12. januar 2021 kl. 14:40

Så er det tid til en ny opdatering på Netstationen.

Vi har denne gang valgt at lave en ny forside, så vi nemmere kan give brugerne et hurtigt overblik over, hvad der foregår på Netstationen. Nyhederne har fået større fokus, egne undersider og kan nu deles med andre på nettet. Der er også oprettet et arkiv, så man kan gå tilbage i tiden og læse de gamle nyheder. Der er en del :-)

Nyt design

Hjemmesiden er bygget op fra bunden af, så vi har optimeret og ændret designet en del, så det også kan anvendes på tablets og mobiler. Siden loader 30% hurtigere og der er fjernet en masse gamle unødvendige og oldnordiske scripts, så hjemmesiden nu er mere responsive end nogensinde før.

Events og andre sider

Det er nu muligt at se de kommende events på Netstationen. Vi regner med at smide flere events op på hjemmesiden inden længe, så hold øje med forsiden her eller på vores Facebook-side. Vi har ikke tilføjet tidligere events til arkivet, da vi hellere vil fokusere på de mange andre opgaver vi har på listen, frem for at grave alle de gamle events op fra arkivet.

I bunden af forsiden er der nu også en masse nye undersider at finde, hvor man blandt andet kan læse de nye brugerbetingelser, eller læse lidt mere om redaktionen m.m.

App på Google Play og Apple App store

Den nuværende app, som nogle af jer sikkert stadig anvender, er fra dags dato ikke længere anbefalet eller officielt understøttet af Netstationen. Den er udviklet af en tidligere ansat på Netstationen, og da vi i dag har fokus på en nye version af Netstationen, som i nok har hørt om tidligere, så har vi valgt at lægge den gamle app på hylden. Den er nok stadig tilgængelig på butikkerne, men vi kan ikke garantere at den fungerer som den skal. Der vil blive udviklet en ny og opdateret app i fremtiden.

Nyhedsbrevet er tilbage

Vi har genindført nyhedsbrevet, som har stået stille i nogle år. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig nyhedsbrevet, kan du i bunden af hjemmesiden gøre dette. Nyhedsbrevet vil blive sendt ud ca. en gang om måneden med indhold af de seneste nyheder og kommende events.

Hvis du allerede har tilmeldt dig nyhedsbrevet ved oprettelsen af din bruger, så vil du også modtage det næste nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af selve nyhedsbrevet. Det er kun helt fair :-)

Chatvinduet opdateres til mobil

Da vi har fjernet tilgangen til den gamle app og ændret på den nye forside, så den også kan bruges på tablet og mobil, vil du på nuværende tidspunkt ikke kunne bruge den gamle mobiludgave af chatvinduet. Vi arbejder lige nu på at lave en opdatering til chatvinduet, så den er mere mobilvenlig.

Følg med her på hjemmesiden, da vi snart har en opdatering til dette.

Tak fordi du læste med

Vi regner med at skrive langt flere nyheder her på hjemmesiden, samt på vores sociale medieprofiler, som du også kan finde links til i bunden af hjemmesiden.

Tag et kig rundt på hjemmesiden, og har du nogle kommentarer eller andet feedback, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os eller finde os på chatten.

Lad os se frem til en fed 2021!