Opdatering i redaktionen

Skrevet d. 5. oktober 2021 kl. 13:03

Du har sikkert allerede opdaget det. Der sker ting og sager på Netstationen i disse dage. Det gør også, at redaktionen er nødt til at sadle om og tilføje lidt her og der. Det bliver spændende, at se i den kommende tid, hvor vi har ekstra travlt på alle højtiderne, som Netstationen traditionen tro vil holde fast i.

Vi sadler om

Jobbeskrivelser bliver byttet rundt og én får en anden klang. Vores alle sammens Tjener, hvis jobbeskrivelse tidligere var Eventkoordinator, har nu fået en helt anden beskrivelse. Tjener indgår nu som værende vores alle sammens supporter samt vært. Tjener bliver på den måde personen som svare på jeres tickets, samt løser dagligdagens små som store problemer. Tjener er også personen som I alle sammen til dagligt kan nyde godt af, da han fortsat vil rende rundt på chatten for, at lave sjov, ballade og masser af hygge.

Gajol, var vores supporter. Den jobbeskrivelse har han nu kastet fra sig, og tager nu en beskrivelse som Projektleder. Gajol får ansvaret for at lave alle de store events, koordinere dem og dokumentere dem. Han vil være personen som dykker ned i de spændende verdner af fantasi og sjov. 

Nye hænder kommer til

Som et led i at I brugere skal have mange flere og mere spændende events, har vi slået hovederne sammen med en gammel kendning. Vi har taget brugeren Jowblobs ind på redaktionen. Jowblobs er startet som Event-forfatter og vil derfor hele tiden have hovedet begravet i fantasiens fantastiske verden i tæt samarbejde med Gajol. 

Vi håber I alle sammen vil tage godt imod ændringerne og tage godt imod Jowblobs.