Opdatering vedrørende scripts på chatten

Skrevet d. 25. august 2021 kl. 22:50

På Netstationen har man ved sin oprettelse accepteret Netstationens brugerbetingelser. Disse betingelser er også et regelsæt, som brugerne på Netstationen altid skal følge. Der står blandt andet i brugerbetingelsernes §8 stk. 1 omhandlende “Misbrug og tredjepartssoftware”: 

  • Alle former for programmer (f.eks. automatiseret software, custom klienter, bots eller scripts), der kan benyttes til at give dig en fordel, er ulovligt at benytte på Netstationen.

Vi har på Netstationen gennem en periode overvåget brugere, der anvender scripts på chatten, eller på ulovlig vis manipuleret chatten til egen fordel og er desværre blevet bekendt med, at en gruppe brugere benytter sig af scripts og lign., og på den måde står AFK (også kendt som "Au2") på chatten og derved skaffer sig timer og monetter.

Dette er ikke tilladt på Netstationen, og de brugere, der har overtrådt reglerne, vil modtage en straf. 

Straffen

Konsekvensen af dette bliver, at de pågældende brugere, der har benyttet sig af scripts og lign., modtager 7 dages ban fra dags dato. Brugerne får også fratrukket 20% af deres samlede antal timer, og det der svarer til antal monetter.

Hvad så nu?

Vi på Netstationen vil ikke acceptere, at man på ulovlig vis skaffer sig timer og monetter, eller anvender scripts på chatten.
Vi er dedikeret i denne sag og håber på, at vi med disse handlinger kan skabe en sjovere oplevelse på chatten i fremtiden.

Har du nogle kommentarer til ovenstående emne, hører vi gerne fra dig.
Find os på chatten eller send os en besked.