Ugen der gik (Uge 25)

Skrevet d. 27. juni 2022 kl. 01:00

David har besluttet at træde tilbage fra den daglige ledelse, og kan meddele, at Mar vil overtage rollen fremadrettet. Mar er glad for og stolt over at træde ind i rollen som daglig leder på Netstationen. Ændringen har medført en masse nye tiltag, som vil blive opsummeret i dette lille skriv.

Gennem en årrække har man ikke kunne tilgå chatten, hvis man var i udlandet, medmindre man benyttede en VPN. Vi på redaktionen har besluttet at lukke op for chatten, så man kan logge på uanset ens lokation. Adgangen til chatten vil ikke længere begrænse vores brugere, der enten arbejder i udlandet eller er på ferie.  

Ændringen ledte videre til nye overvejelser omkring permanent udelukkede brugere. Vi er blevet enige om at prøve nye veje, og det betyder udelukkede brugere får en ny chance til at være på Netstationen. Vi håber I omfavner den her mulighed og overholder vores brugerbetingelser, ellers kan det medføre udelukkelse igen.  

Som mange af jer har bemærket, så har chatten lagget i en periode. I kender det, når man snurrer rundt længe nok, så bliver man svimmel, og det skete for vores servere. Nicki og Root har ryddet op i forældet kode, derudover har vi haft problemer med en harddisk, der lavede ekstra backups og forårsagede lag og delay. Oplever du større lag, må du meget gerne sende en ticket. Du skal notere tidspunktet og hvad du oplevede, så vil vi undersøge det nærmere.

Grill Bill er tilbage i Kolonihaven, og han bliver sommeren over. Han tilbyder en masse lækker grillmad, blandt andet har du mulighed for at hente en "Nissearm" eller en forfriskende "Congobajer".

Det blev søndag aften og vi fik afholdt vores første arrangement, der skal erstatte Vices Værtshus. Der blev lagt op til ideudveksling, hvor brugerne fortalte om deres ideer og forslag til, hvordan chatten kan forbedres. Vi fik noteret hele 32 forskellige forslag, og det var overvældende. Vi er taknemlige for jeres engagement for chatten, og I fortjener en stor tak!

Vi mangler et navn til vores søndagsarrangement, og du har mulighed for at stemme på et navn frem til onsdag den 29. juni kl. 20:00 i Marshas afstemning.