Om chatten

Velkommen til Højhuset.

Netstationen har Danmarks ældste 2D chatunivers for unge kaldet Højhuset. Højhuset startede tilbage i 1997, og lever i bedste velgående den dag i dag.

I Højhuset kan du oprette dig en gratis bruger, chatte, møde nye mennesker og få nye venner eller måske en kæreste. Du får lov til at opleve Netstationens mange faciliteter, deltage i et hav af events, konkurrencer og spil. Du kan desuden få din helt egen virtuelle lejlighed, som du kan indrette med ting, vundet eller købt i vores butikker for dine virtuelle penge. Personliggør din bruger i et kæmpe udvalg af tøj til din bruger. Så om du til dagligt er fin og formel, eller bare afslappet, så er der helt sikkert noget der passer netop dig og din stil. 

Holder du meget af årstidernes højtider mv. er Højhuset det rigtige sted at være. Her går vi all-in! Du har også muligheden for at blive VIP, som giver dig en masse andre muligheder, samt en højere indtjening af monetter. Der bliver afholdt særlige VIP arrangementer, billigt og eksklusivt udvalg i vore mange shop, særlige VIP konkurrencer samt et lækkert udvalg af muligheder for at personliggøre din profil.

Så hvad venter du på? Klik på "Åben Højhuset" og opret dig allerede nu - bliv en del af et stort og unikt netværk.

Sidst opdateret d. 31. januar 2024