Redaktionen

I Netstationens redaktion, finder du både superbrugere og mentorer. Superbrugerne sidder for det meste bag chatten og laver alt lige fra at svare på support tickets, lave events og meget, meget mere. Du kan læse nærmere om, hvem de enkelte i redaktionen er herunder.

Superbrugere

Superbrugerne er officielt ansatte på Netstationen og er de personer, som får hele maskineriet til at køre rundt. De ansatte har alle særlige kompetencer inden for sit eget fagområde og arbejder dagligt med at skabe nyt indhold til Netstationen i høj kvalitet!

David
David
Direktør

Min opgave, på Netstationen er lidt af en "altmuligmand". Jeg sørger for events, grafisk design samt support mv. Jeg vil typisk være den person du får fat på, hvis du sender en ticket.

Mr Dymo
Mr Dymo
Softwareudvikler

Mit navn er Mr Dymo og jeg er på Netstationen for at fixe alle de gamle systemer og processer, samt udvikle på en mulig ny udgave af Netstationen.

 

Mar
Mar
Grafisk designer

Mit navn er Maksim også kaldet Mar, og jeg er ansat til at skabe nye events samt grafisk indhold. Jeg fokuserer primært på grafik til garderoben.

Nikolaj
Nikolaj
Grafisk designer

Hey! Mit navn er Nikolaj. Jeg er ansat som Grafiker

 

Gizmo
Gizmo
Grafisk designer

Davs. Mit navn er Gizmo. Jeg er ansat som grafisk designer her på Netstationen. Min arbejdsopgave er, at få liv på chatten med nogen fede animationer. Så hvis I har nogen super fede ideer til noget animation, er i meget velkomne sende et ticket med emnet "Til Gizmo"

 

Mentorer

En mentor er en udvalgt bruger, der har til opgave at hjælpe dig. Mentoren kan blandt andet hjælpe dig med at guide dig rundt, svare på tekniske spørgsmål, hjælpe dig med at handle undenfor byttemaskinen og meget andet. På denne måde undgår du, at du bliver snydt, farer vild på chatten eller noget andet.

Jowblobs
Jowblobs
Mentor

Mit navn er Marsha og jeg er mentor på Netstationen. Min opgave er at afholde konkurrencer og mindre events. Derudover er jeg også til rådighed som MM. Jeg vil så vidt muligt være behjælpelig med at besvare spørgsmål. Så fang mig på chatten, vi ses!

Tjener
Tjener
Mentor

Mit navn er Tjener. Jeg er mentor på chatten. Mine kollegaer og jeg er udvalgt til at gøre din oplevelse herinde bedre. Mine arbejdsopgaver er primært, at sørge for du får en sikker handel, samt besvare de spørgsmål du eventuelt har. Du er altid velkommen til at komme til mig, hvis du har brug for hjælp.

 

Gajol
Gajol
Mentor

Mit navn er Apdil og jeg er ansat som mentor på Netstationen. Mine arbejdsopgaver består i, at sprede god stemning på chatten, skabe aktivitet i form af konkurrencer, svare på spørgsmål og komme med gode ideer til konkurrencer, events osv. Fang mig på chatten på brugeren Gajol og lad os få en sludder for en sladder.

 

Læs mere om mentorerne

 

Specielle brugere

Disse to personer herunder, er helt specielle. De følger Netstationen i tykt og tyndt, og viger aldrig fra sin plads. Hold øje med dem på chatten, for der sker altid spændende ting og sager når de er på!

Vicevært
Vicevært
Vicevært

Intet Netstationen uden "Vice". Han er den gamle mand, der altid har en kæk kommentar, og lommer fyldt med gamle ting, han tit og ofte deler rundthåndet ud af. Hold øje med ham, for han kan virkelig skabe sjov og ballade!

Mentor
Mentor
Mentor

Netstationens trofaste og meget arbejdssomme mentor. Mentor laver de samme ting som Vicevært, men i en meget mere afslappet version. Hold øjnene åbne, for det kan godt gå stærkt!

 

Sidst opdateret d. 25. januar 2021