Redaktionen

I Netstationens redaktion, finder du både superbrugere og mentorer. Superbrugerne sidder for det meste bag chatten og laver alt lige fra at svare på support tickets, lave events og meget, meget mere. Du kan læse nærmere om, hvem de enkelte i redaktionen er herunder.

Superbrugere

Superbrugerne er officielt ansatte på Netstationen og er de personer, som får hele maskineriet til at køre rundt. De ansatte har alle særlige kompetencer inden for sit eget fagområde og arbejder dagligt med at skabe nyt indhold til Netstationen i høj kvalitet!

David
David
Direktør

Min opgave, på Netstationen er lidt af en "altmuligmand". Jeg sørger for events, grafisk design samt support mv. Jeg vil typisk være den person du får fat på, hvis du sender en ticket.

Mar
Mar
Grafisk designer/Daglig leder

Mit navn er Maksim også kaldet Mar, og jeg er ansat til at skabe nye events samt grafisk indhold. Jeg fokuserer primært på grafik til garderoben.

Nicki
Nicki
Serveransvarlig

Mit navn er Nicki og jeg vil primært være ansvarlig for vedligeholdelsen samt opdateringen af Netstationens server. Herudover hjælper jeg med diverse tekniske opgaver.

Mikkel
Mikkel
Programmør

Mit navn er Mikkel og min hovedopgave er, i samarbejde med Nicki, at modernisere Netstationens servere. Derudover sidder jeg også med diverse tekniske og udviklingsmæssige opgaver.

Gajol
Gajol
Projektleder

Hej! Jeg hedder Apdil og jeg er ansat som projektleder på netstationen. Mine arbejdsopgaver består i skabe og opsætte events, udvikling m.m.

Marsha
Marsha
Event forfatter

Halløj! Jeg hedder Marsha og min primære opgave er at skabe events til jer på chatten. Derudover hjælper jeg til med grafisk indhold og SoMe opslag.

 

Specielle brugere

Disse personer herunder, er helt specielle. De følger Netstationen i tykt og tyndt, og viger aldrig fra sin plads. Hold øje med dem på chatten, for der sker altid spændende ting og sager når de er på!

Vicevært
Vicevært
Vicevært

Intet Netstationen uden "Vice". Han er den gamle mand, der altid har en kæk kommentar, og lommer fyldt med gamle ting, han tit og ofte deler rundthåndet ud af. Hold øje med ham, for han kan virkelig skabe sjov og ballade!

Sidst opdateret d. 9. november 2022