EM 2024 i Højhuset

Skrevet d. 8. juni 2024 kl. 17:35

Højhuset melder klar til EM 2024. I morgen d. 09-06-2024 bliver en dag vi husker, når vi officielt åbner dørene til vores EM-rum klokken 20.00. Forbered dig på en oplevelse der byder på aktivitet og spændende tilbud.


Besøgende i EM rummet vil kunne udforske vores eksklusive EM shop, hvor man kan finde et bredt udvalg af produkter, perfekt til enhver dedikeret fodboldfan. Uanset om du leder efter trøjer, flag eller andre fanartikler, har vi noget for enhver smag.


Derudover præsenterer vi 24 fantastiske fanrum, hvor du kan møde andre entusiaster, dele din passion for spillet og nyde den unikke atmosfære, som kun EM kan tilbyde. Hvert fanrum er designet til at give en uforglemmelig oplevelse med tematiske dekorationer.


Som en del af dette års EM festligheder lancerer vi også en spændende Oddset konkurrence, hvor det er muligt at afprøve sit held og færdigheder i at foudsige kampresultaterne. 


Kom og vær med fra starten, når vi fejrer åbningen af EM 2024 eventet i morgen d. 9/6. Det bliver en begivenhed fyldt med sjov og fodboldglæde.


Vi glæder os til at se dig!